Digitalis

Werkcode: 286 995 Kopieer de werkcode

Hans Heemsbergen profielfoto Vingerhoedskruid (Digitalis purpurea), ook wel gewoon vingerhoedskruid genoemd, is een tweejarige of meerjarige plant. De plant komt in Nederland en België algemeen voor. Hij wordt ook wel in siertuinen gebruikt en zaait zich gemakkelijk uit.
Vingerhoedskruid wordt 30-150 cm groot. De plant heeft eironde tot lancetvormige bladeren, die aan de onderzijde grijs behaard zijn. De stengel en bloemstelen zijn bezet met korte, zachte haren. Vingerhoedskruid bloeit van mei tot oktober met meestal donkerrood gevlekte bloemen. Er zijn drie kleuren: donkerrood (hardroze), lichtpaars en wit. Om de rode vlek zit een witte rand. De witbloeiende planten worden soms als aparte soort gezien. De bloemkroon is 4-5 cm lang. De hommels moeten in de bloemkroon kruipen om bij de nectar te kunnen komen. Soms wordt echter een gaatje in de bloemkroon gebeten om zo bij de nectar te kunnen komen. Een plant kan meer dan negentig bloemen hebben en duizenden zaadjes.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Heemsbergen

"Het hoort bij het werk van de fotograaf om meer intens te te kijken dan de meeste andere mensen. Het is de houding van een kind die de wereld voor het eerst ziet of van een reiziger die een vreemd land bezoekt".
Bill Brandt, Engels fotograaf (1904 - 1983)

Meer weten over Hans Heemsbergen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marielle
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Christa Van der Wielen
Nederland
5 / 5

Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
David Vijsma
Nederland
5 / 5

Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Nelly
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooie schilderijen foto’s etc

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Anneke Tittulaer
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Lia
Nederland
4.5 / 5

Top aankoop!
Erg blij met het schilderij op doek met akoestische panelen. We zijn goed op de hoogte gehouden wat de status van onze aankoop was. Ook de vragen aan Lianne worden snel en goed beantwoord. Echt een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Gerard
Nederland
5 / 5

weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
E. Gorter
Nederland
5 / 5

veel keuze, goede service, uitstekende bezorging, goede uitleg over verschillende materialen, snel contact via whatsapp

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Digitalis van Hans Heemsbergen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
77,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden